veckans höjdpunkter

* busschauffören igår (på väg till elina)
Först så sa han något konstigt som varken jag, elina eller julia e hörde.. Sedan skulle han hjälpa en gubbe ur bussen och på vägen tillbaka till ratten så stannade han precis bakom mig och typ steppade högljudt.. Jag vände på mig och... skrattskrek? Och när vi skulle gå av bussen så ropade jag hejdå och steppade lite jag med. Sedan vinkade jag till honom och han till mig när han for iväg. :') Han var en riktigt bra chaufför, som gjorde min dag. 

* spelat kinect med julia och elina
Ja, min mamma och låtsaspappa har köpt det där tv-spelet till Xbox med en ganska stor kamera, som filmar en när man gör banor. Man styr genom att röra på kroppen.

* salma har fått magsjuka
Vilket betyder att jag säkert också kommer att få det.. :( Vill inte!! Kommer att tjocka på med en massa mat så det räcker hela helgen ifall jag kräks upp allt..

* bara inte du
Jag har börjat läsa igen! Hade glömt hur lugnande och kul det var! Men nu har jag kommit igång igen med boken "bara inte du" med Katarina Von Bredow. Hon är jättebra!

* skolstart
Hahaha, just det! Skolan började ju den här veckan! (tror jag) Glömde det..

* Ny engelskalärare
Karin har slutat/blivit sparkad (vet ej) och därför har vi fått en ny lärare som heter Anna Andersson! Hade henne första gången idag, hon var asbra. Första bra engelskaläraren någonsin, snälla gud, låt oss få ha henne kvar. Hon är våran mentor också föresten. Kulkul.

Ha det jättebra och hoppas att ni inte får magsjuka... Kram ;)


störande

Igag så började skolan och allt det där, sedan gick alla till Linnéa, men där fick bara Emma och Julia vara, så jag och Elina gick till henne. Det var så synd, för jag var på vara med Julia humör.. Men hos Elina var det kulkul ändå!



Jag stör mig på lärare. Eller inte alla, men de som utnyttjar de där snälla tjejerna. Som när man var mindre..
- Jonna, kan inte du hjälpa mig att ställa upp stolarna?
- Jonna, de där pokjarna är så bråkiga, kan du inte sätta dig emellan dem?
- Jonna, kan du dela ut papparna?
- Jonna, du som är så snäll kan väl prata med din nya klasskamrat så den inte känner sig så ensam?
- Jonna, kan du, kan du, kan du???!!! Blir lite lagomt less jag..

Kram i alla fall.. ♥

fullt-upp-dag

Dagens plan är: Kanske åka längdskidor en sväng, gratta kusin Charlie som fyller ett år, åka och äta mat hos Robet och Jessika och kanske se på film när man kommer hem igen. Men först blir det lite lugn musik och bilddagboken, brukar kolla på de som fixar med bl.a FIMO och cernitlera eftersom det är så inspererande. Jag har också börjat göra saker av det, mest smycken. Jag älskade en pingvin som jag gjorde, men den försvann. JUST DET! DEN KAN LIGGA DÄR! Hejdå, nu sak jag leeeta :D :D :D
KRAAAAAAAAAAAAM! ♥

pappis

Igår efter att jag, Elina, Julia E och Emma hade ätit så hyrde vi en film (Vampyrer suger) och for hem till Elina. Emma följde inte med, men vi andra gjorde det och sov hos Elina. Vi somnade vid typ fyra och vaknade vid halv tolv. Då hade Julia redan åkt hem, hon skulle till stallet eller något. Så jag stannade hos Elina och åt potatisbullar och spelade Wii. Hon vann i typ allt utom fisket, för jag äger på det. Efter det kom Johan och Salma och hämtade mig, vi åkte till Volvo och kollade på bilar, tror han har bestämt sig för en svart V70.. Känns som värsta Bingolottobilen. Sedan for vi hem, jag kramade på mamma och packade och for till pappa. Så här sitter jag nu och väntar på att gomaten ska bli klar, mums! Glömde säga att jag åt lax med bulgur, bondsallad och hollandäsås. (stavas?) Men nu ska jag ner och vara social med tvillingarna. (mina syskon, Klara och Edvin, 8 år) Ha det bäst :D
Ha en mysig fredagskväll! ♥

världens bästa Karlsson

Idag har jag sovit längre än någon annan gång i mitt liv, till halv ett! Resten av familjen hade åkt till drakborgen, så jag kunde sova i lugn och ro. Nu har jag suttit i sängen, nerbäddad, och sett på Världens bästa Karlsson. Har börjat bli lite beroende av honom.. (puss på 15.15)

Ikväll ska jah ut och äta med tjejerna. Eller det blev bara jag, Elina och Emma som är säkra på att vi kommer att gå. Linnéa har sagt kanske p.g.a att Tova har kommit, men de kanske skulle komma båda två. Julia Selin är i Norrköping och har piercat sig. (blev jättefint, kolla hennes blogg) Och Glundan skulle Elina ringa till, men jag tror inte hon fått svar.. Men nu låter det som att mamma och co. kommer hem! De har köpt KINECT, så det blir till att prova det nu. Ha det bäst, flodhäst! :) ♥


slappdag blev till rappdag

Idag har jag gjort.. ingenting på förmiddagen, men jag for jag till birsta på kvällen. Så en HELT värdelös dag blev det inte. På birsta köpte jag ännu en hög blommig kjol, fyra förpackningar FIMO-lera, örhägesgrejer som man kan fästa lergrejer på och små vingar att göra smycken av. Gjorde ett par söta örhängen av dem sedan. Nöjd (a) Också hörde jag att Julia ska pierca sig imorgon, läskigt! Men det blir nog jättehäftigt! Kram :)


Känner mig kreativ ^^)

fuldans

Hehe, var bara tvungen XD

KLICKA PÅ GUBBEN → :D ←

mammas stora dag

Hallojs :D
Idag fyller min mamma 40 år. Vilket betyder att jag fick kliva upp tidigt, klockan åtta.. Då var det sång och fika på sängen som gällde. Eller det där med sången protesteade Salma emot.. Men vi sjöng ändå, för det är ju den bästa stunden på födelsedagen! Också fick hon en massa härliga presenter, men min var såklart inte färdig än.. Så den arbetade jag med tills typ tolv, då jag gav henne den. Hon älskade den! Det är så kul att ge bort saker när man ser hur glad den som får saken blir. Mamma hittade inte orden kan man säga, för hon sa typ: "Nemen åååh Jonna! Hur kunde du göra så här fint? Åååh, också har du liksom fått det att likna mig, fast man ser det inte jättebra.. Med mina former och liksom.. ÅÅhhh taaaack Jonna! ♥♥♥" Ja nu har ni kanske kunnat lista ut vad det var.. En tavla.. Som skulle likna henne.. Hihh ♥ Och det kom en massa folk hit! Morfar, Rosemarie, mommi, Niklas, Stoffe, Pappa, Marianne, Klara, Edvin, Jens, Börje och Fia! Kulkul! Men nu ska jag ta och sova så skönt, i vaggan lull. Kramis ♥


Försök alltid vara DIG SJÄLV, för alla andra finns ju redan ♥


put on your dancingshoes

Idag har jag ock Salma (lillasyster) lekt lejon, rumpnissar och en massa andra härliga saker. Hon är så underbar när hon inte är sur! Älskar att dra ner på åldern lite då och då. Annars har jag varit ner på stan en stund med Salma och Johan och köpt lite mer grejer till mamma. När vi stod och tittade in genom ett skyltfönster så kom mommi och skrämde oss, då gick vi alla och fikade. Och nu förstår jag varför Emma alltid vill gå till Barista och köpa Frappista (stavas?)! Älska, älska, älska! Med chokladen i också, smaskensfillibabba! ♥♥♥


Känner för att se på Karlsson på taket ♥

slödag

Dagen blev en slödag. Har inte gjort något speciellt.. Var på stan i kanske 10 minuter, själv. (köpte present till mamma ;o, blunda om du läser det här) Också har jag sett på tv, film och suttit vid datorn.. Hamburgare till middag, den där maria montazamiburgaren. :) Ha det :) Kram


Slödagar är bra härliga de med ;)


nyår

Igår, på nyår, så var jag hos Elina som vanligt. Våra familjer har liksom som en tradition kan man säga. Vi åt gott, som vanligt, vår tre rätters middag. Älskade efterrätten, Passionsfruktspannakotta! (stavas?) Sedan sköt vi raketer och "hädde upp"  sånnadära ljusgrejer i luften.

Idag vaknade jag vid 12.15, så länge har jag inte sovit i hela mitt liv! Sedan åt jag rester och efter det gick jag ut och åkte madrass med hela familjen, hihi. Men nu sitter jag i soffan och ser på Shrek. Som nu helt plötsligt försvann.. Korv. Ha det bra ändå allihopa! Kram :)


Nu är det tvåtusenelva och dags att starta om med ny energi ♥



RSS 2.0