hubbelibubbeli

Hejsan svejsan i vinterland! Nu har snön kommit, det har varit första advent och jag har varit på kurs. Det är så länge sedan jag skrev att det både har hunnit snöa och smälta, inte helt, men lite. Jag har jättemycket i skolan, igen, men det känns som att jag kanske klarar av det någolunda ändå! Jag har börjat på analysen (som skulle vara inne för hundra år sedan), labbrapporten har jag nästan gjort klar nu, tränar spanskaglosorna nu och har läst ut min bok. Men sällskapsdamen, mattekompleteringarna, boksamtalet, det jag ligger efter i engelskan, writinguppgiften m.m. har jag inte ens börjat med... Hoppas det går bra ändå! Julekram till... julebram?? Natti natti små tomtenissar, simma lugnt!


Oj vad jag bjuder på mig!


-

godnatt

Vad "duktig" jag är

Jag är döless på att måste plugga HELA TIDEN. Man vill hinna planera och förbereda sig. Men gör man inte allt när man ska, och får kompleteingar i något, så finns det inte en chans i världen att hinna ikapp. All frfitid är redan slut. Jag önskar mig tid i förtidig julklapp. Tack, hej. Som igår. Jag satt och pluggade en lördagkväll och fattade inte en grej i matten. Blev frustrerad, frågade pappa - som bara krånglade till det för mig - och det slutade med att jag grät och hatade matte. KAN LÄRARNA SLUTA PRESSA OSS MED LÄXOR?!! Inte nog med att man ska jobba på skolan, man ska ta med skolan hem och leva utan ett eget liv. Alla säger att man är så duktig helatiden. Och ja, det är man. Men hellre ett liv än att vara duktig och få klappar på axlarna hela tiden. För klapparna är press som läggs på en. Jag måste vara duktig. Och när barnen växer upp säger vi åt dem att det är så duktiga så. Men är det inte att ha kul som räknas egentligen? Nu har jag skrivit av mig lite. Hejdå

Shoes

Hejhej!
Jag vet att jag är oaktiv, men vi struntar i det och låtsas att det är tvärt om. Så här kommer ännu ett inlägg med en massa snygga skor. Egentligen är det konstigt att jag börjat intressera mig för skor, för jag gillar inte när man går på stan och blir tvingad att titta på skor.. Det är hemskt. Men nu är det kul med skor! Dessa hittar du på scorett.se. Njut om ni vill ;)


RSS 2.0