"Nästan-natt-mat"

Höll mig vaken för att se på big brother ikväll, men somnade i soffan såklart. Hann iaf se ca 15 min! Efter det lät det såhär:

- Mamma, vad åt vi till middag idag?
- Men lilla gumman!
- Vadå?
- Men du har ju inte ätit något. Vi åt ju på Salmas dagis.
- Är du säker?
- Ja. Och nu har vi ju bara fixat inför din klassresa imorgon.
- Jaha. Då var de därför jag var hungrig.

Allt slutade med att mamma gjorde korv och makaroner till mig som jag åt 23:00. Tack mammsen, du är bäst.


Spela teater på teatern

Var och spelade teater på Sundsvalls teater med klassen idag, roligt att få improvisera direkt på scenen! Det är ett projekt son alla nior i Sundsvall har erbjudits. Roligt tycker jag. Jag fick dock sticka iväg under teatern för att intervjuas för sommarjobb på agera. Det gick ganska bra tycker jag så jag på att få jobba där ett tag i sommar.

Efter teatern skulle kamratstödjarna få äta lunch på biteline. Gott med pizza. Lite underligt att ananasen verkade kolsyrad, i smaken alltså. Efter pizzan åkte jag tillbaka till skolan på Snuggles (moppen) för att sälja biljetter till vårfesten på tisdag. Sedan var jag på matten en stund och efter det hade jag det sista arbetspasset på högstadiet. Sorgligt att det snart är slut. Kommer att sakna klassen jämarns mycket! Kram :)


Maskrosor

Hejhej! :)
Idag har det varit skola, med svenskaredovisning (man skulle dramatisera en intervju med August Strindberg), matte (kortspelet hjärter pga brist på saker att göra, läraren var med, alltså Wow-Robban) och vårfestsplanering. Det roligaste idag har varit att skjuta maskrosor på varandra. Liksom The typical svensken:

"Ask friend to smell this very nicedofting maskros, skjuter the maskros in väns ansikte." Nästan hur roligt som helst. Också älskar jag Derp saker. Trololololololo!!

Har haft lite städ och ritstuga efter skolan idag, så nu ser det fint ut. Fick blommor av lillasyster också. Mikket snelt, jete gladd. Lite bilder på det här så!

 


Morsdag

Hej coolingar.
Idag är det morsdag så på morgonen gick jag och Salma in och sjöng för mamma med frukost på sängen. Fick reda på igår att det bara är min släkt som sjunger på mors och farsdag. Mycket konstigt att inte alla gör det.. Låten går:

"Ja det är morsdag
ja det är morsdag
fallerallerallera
Ja det är morsdag
ja det är morsdag
fallerallerallerallera
hurra!"

Fast är det farsdag byter man såklart ut mor mot far. Har solat och grillat on tha fläsian med Mommi, mamma, Salma, morbröderna och My idag. Samt gjort årets premiärdopp. Kallt men Muosight! God natt :)

P.s. Tänker inte skriva grattis till Sverige som vann Eurovision med Loreen igår. För det vet ju alla redan.


Kubbkväll

Inatt sov jag hos Elina. När vi kommit hem till henne efter skolan visste vi inte vad vi skulle göra, men det löste sig fint. För Hanna smsade och frågade om vi ville vara med och spela kubb med några fler från klassen. Det ville vi gärna så vi susade ner till kuben och sedan vidare till myrparken. Folket som kom dit förutom Elina, jag och Hanna var Moa, Erica, Gustaf, Max och Hampus. Efter ett tag kom även Emma S, Johan och William dit. Två kubbmatcher spelades, men vi klättrade i träd, lekte pepparkakskull, lekte föra över pinnen straffet, tog en massa kort och skrattade en massa också. Sedan var det alldeles för mycket myggor, regn och mörkt. Då for vi hem till Emma. I alla fall nio av oss som inte hade åkt hem. Tyvärr var jag och Elina tvungna att åka ifrån Emma inom ungefär en timme.

Idag har jag och Elina slappat och sminkat oss överdrivet. Fast nu är jag hemma och ska snart äta god mat med familjen och Johans föräldrar. Sedan ska pappa komma och hämta mig, jag ska vara där över helgen. Kan ju inte missa kusinens dop! Som jag förresten ska sjunga på. Kram :)


Tapetsering på g

Goden morgon världen!
Idag är jag hos pappa och ska tapetsera i mina syskons två rum, plugga, skicka bilder till barnfestivalprogrambladet till Malin, vara ute lite och ha roligt. Ganska schyst planering. Kram :)


RSS 2.0