Nyårskvällen - början

Nu är jag hos Högbacks med mammas familj, som alltid på nyår. Vi har lekt, målat med glitterlim, ätit förrätt och fotat. Hoppas fortsättningen blir lika bra, eller bättre! Gott nytt undergångsår!


Bullfika

Nu är det fika hos Mommi :)


Jagvillsova.nu

Än har jag inte somnat. John Blund till Jonna!!! Sov gott små kultingar :'}


Me, My self and I

Det blev birsta i ca en timme, själv... Träffade Julia Selin och Mathilda, men nämnde inget om min ensamhet. Besöket resulterade i en gul och vit randig tröja från Rut m.fl. (199:-)

Kvällen har tillbringats hemma. Har lekt mamma pappa barn och ritat med Salma samt ätit rårakor, ganska gott. Tänkte lägga mig tidigt idag, men så blev det ju inte. Det är svårt att skärpa dig och sova i tid när det finns tv-apparater... Hoppas jag orkar ta mig ut på någon form av träning imorgon, det känns behövligt. Ha det gött! :)


Fixarfrasse

Idag har jag en massa saker som ska göras. Jag måste kolla med Malin om manus till barnen, fixa så man kan ringa med iphonen och gå ner på stan/birsta. (puss på 12:34) Hoppas någon vill följa med mig på stan/birsta. Det lär ju vara knökfullt som vanligt på mellandagarna... Fast det har ju gått några dagar nu så turen kanske är på min sida. Ha en bra dag :)


Biotajm

Idag har jag varit med Julia, sett på breaking dawn på bio och varit med Elina. Kulig dag!

För de som orkar läsa: En rolig händelse idag var när jag berättade för Elina om nagellacket, och hon också bara hade på en hand. Vi skrattade åt det och när jag kom till henne senare så hade båda fixat andra handen också. Snart ska jag läsa några tidningar, se på tv och sova. Nu vet ni, natti!


Sovrekord

Jag sov ända till 12:11!!!!! Och skulle ha sovit längre om det inte var för att telefonen ringde. Ska nu gå och kolla vem det var, vi hörs senare.


Fail

Jag har bara målat naglarna på vänster hand, tänkte att mamma skulle göra höger, för jag kan verkligen inte måla på den. Men jag insåg nyss att jag glömt att fråga henne, att hon ligger och sover och att hon jobbar imorgon. Slutsats: jag kommer få gå på bio med en hand omålad imorgon... Hoppas Elina kan leva med det.

/proffset som kan ta kort med tårna ;)


Ritstund

Julia sitter och ritar asroliga bilder, älskart!


Hemmaspa

Nu sitter jag i soffan med Julia och har hemmaspa. Vi har fixat fötterna och snart ska även händerna och ansiktet piffas till. Sedan får vi se vad vi hittar på. :)


God natt

Det var jättegod mat hos morfar, någon filé med potatisgratäng och vitlöksbröd. Sedan får man inte glömma förrätten - någon brödgrej med gravad lax (första gången jag åt det) - samt efterrätten - varma päronhalvor med glass. Och som grädde på moset fick man chokladbitar och knäck också! Nu har jag rullat hem och ska sova. God natt :)


Sovmorgon

Idag sov jag, eller i alla fall låg, i sängen till 12:00. Det är länge för mig. Förr skulle alla upp 09:00 i det här huset. Men det har ändrats nu som tur är. Fast egentligen är det ju ganska dåligt att sova bort hela dagarna, för tid är pengar. Snart ska jag äta lunch till frukost, sedan ska jag göra något annat till 16:00 då jag ska åka till morfar på middag. Ha en bra dag! x)


Filmmys

Har nu sett på två filmer, smurfarna och jägarna 2. Båda rekommenderas. Coolt också att en kille som gått på kvartersteatern spelar en huvudroll. Men nu ska jag gå och sova, god natt. :)


Dagmar

Godmorgon! Dagmar var här inatt, men hon har lagt sig nu. Hon har gjort sönder en glasruta på växthuset, blåst bort taket på komposten, tagit bort nästan all snö samt hängt upp en sopsäck i trädet. Men inomhus har det gått bra. Vi har spelat risk och ätit köttbullsmackor. Nu ska här chillas, peace! :)


Kalkonmiddag

Nu sitter jag i farmor och farfars soffa och ser på golf. Har tråkigt med andra ord. Fast roligt och gott har det varit med kalkonmiddag! Samt pingiskrig, alltid lika läskigt... Nu bär det av hemåt. Godnatt


Lekstund

Nu sitter man och leker med Barbie med lillsyrran och hennes kompis. Många härliga skratt! :)


Juldagen

Igår var det julafton. (intresseklubben antecknar) Det var en jättebra julafton, alla var glada och tomten kom. Har lovat Julia att blogga mer nu p.g.a att jag fick en iPhone. Så här är det första mobilinlägget! Ha en bra dag :)


Moose..

Idag har jag haft en fullproppad dag, fast den har ändå varit ganska lugn. Det hela började imorse, när vi skulle till skönsmonsskola och redovisa om våra svampmiljöer. Det gick bra och så, men jag kom 30 minuter för tidigt... Jag ringde till Julia som sa att jag kunde gå dit. Efter ca 10 minuter hos henne gick vi tillbaka. När vi hade redovisat och var tillbaka på höglunda var det mentorstid. Vi fick reda på att vi inte kommer få ha kvar Anna, våran mentor, samt svensk- och engelsklärare. Svenskan gick därför till största delen åt att sitta och klaga hos rektorn. Sedan var det lunch och efter den matteprov, som avbröts av brandlarm (händer typ en till två gånger i veckan). När vi fick gå in igen så gick provet förvånadsvärt bra. På hälsan efter matten var det meningen att vi skulle ha zumba, men det fick vi inte för instruktören var hes och utan mikrofon. Vilket innebar att vi fick sluta.

Efter skolan åkte jag till Elina. När vi kom innanför dörren sa hennes lillebror att hon skulle ner på stan, så vi for dit. Sedan visade det sig att hon inte hade behövt åka ner på stan, men vi stannade ändå och handlade lite julklappar. Efter det åkte vi hem på varsit håll. När jag kom hem var det meningen att jag skulle åka till friskis med Sofia, men mamma kunde inte skjutsa och jag har ingen aning om vart det ligger, så det blev inget av med det. Jag åt istället middag och sedan for jag, Salma och Johan och köpte julgran. Nu ligger jag i sängen och ser på allt jag gjort idag. Vilket känns ganska mycket... Jag tror jag säger godnatt nu ;)



+ Det har kommit mer snööööö! :D

Kilens dag

Hej!

Idag har jag haft fysikprov, so, lunch, engelska och AP. Bra att veta huh? Snart är det teater, och jag måste plugga till geometriprovet imorgon också. Hoppas det går bra, man kan bara få G, så jag hoppas på det. Men först ska jag se till att skaffa lite julkänsla! Också någon rolig sak, för det vill man ju alltid veta. Jag drar en vits som min so-lärare Christer sa idag. Han stod med en kil i handen och sa: Ja, här står jag och chillar. (kilar) Jag som är smått efterbliven fattade inte först, men sedan blev det hysteriskt roligt. Hej hå! ♥♥

RSS 2.0