begravning

Idag begravdes Oliver. Det känns jättekonstigt. Hoppas verkligen att du har det bra i himlen, ovanför molnen. Där solen alltid skiner. Jag saknar dig ♥

        


Rhodos bilder

Här kommer några bilder från när jag var i Rhodos för en evighet sedan ;)







cruel

Idag har jag skolat. Moppade dit på snuggles. Slöjden var kulig, vi gör "svampmiljöer". Min grupp består av mig, Gustaf och Abdi. Sedan var det idrott, som var rätt tråkig. Typ 100 timmar stretching och sedan skulle vi springa konstigt. Efter idrotten var det två timmars lunch så jag elina och glundan moppade till coffe house och smaskade varma subs och sallad. Sedan var det arbetspass och jag gjorde intressetest och matte innan vi fixade med rymdraketprojektet. (vi ska alltså plannera allt inför "2012s räddning") När dagen var slut äkte jag och Elina hem till henne och jag hjälpte henne med spanskan, åt gulaschsoppa (stavas?) och busade.

Det klantigaste idag:
Jag skulle gå in i Elinas rum. Tittade rakt fram i spegeln hela tiden. Typ en meter från spegeln sparkade jag ut ett vattenglas, och ca tre sekunder senare hade jag rivit ner en "balletstång". Epic fail gånger två..



Måste bara berätta en sak till som är väldigt hemsk. När jag skrev i förra inlägget att något väldigt hemskt hade hänt, så hade det med detta att göra. Vi hade då fått reda på att Oliver i min klass skulle dö på grund av att det inte gick att få bort hans cancer. Och nu har han dött. Jag kan och vill inte förstå det. Men hoppas verkligen att han har det bra nu. Jag kommer minnas dig för alltid Oliver. ♥


Hej och hå

Det var väääldigt länge sedan jag skrev något nu ser jag. Det har hänt många grejer, både roliga och mycket hemska. Man får försöka fokusera på de roliga för annars blir man galen. I fredags hade klara och edvin kalas, igår fyllde de år och då for vi upp till vilhelmina och hälsade på hos marie, liza och daniel. Det var skojit där, men nu är vi hemma igen. Det kändes lite mycket att åka 40 mil för en kväll tycker jag.. Men pappa skulle spela där uppe med musikpolisen. (hans band)
Nu står soppan på spisen och puttrar och snart kommer släkten och grattar klara och edvin, tänk att de är nio år nu. De har fått sina första mobiltelefoner, de är bättre än min telefon. Samsung med touch liksom, och jag har en uppfällbar sony ericson walkman... Jag ska skaffa en iphone, punkt slut - varulvstjut.

RSS 2.0