här är det meningen att man ska läsa något så man börjar ana vad som ska stå nedanför, en "rubrik" alltså...

Hej hoj hallå :)

Eftersom jag inte skriver så mycket annat än vad jag gör en dag i månaden så.... tänker jag skriva det idag med, bara så i får veta att jag lever. 

Idag har jag varit barnvakt åt min snart fyraåriga lillasyster Salma. Vi lekte och hon hade säkert jätteskoj, jag hade också skoj, men det hade varit lite roligare om vi inte lekt mamma pappa barn eller andra "superlekar" lika länge som vi gjorde. Till lunch kom mamma hem med MC'donald's (CBO ♥), vilket är supersmaskens. Sedan for hon och jag lekte mer med Salma.

Vid typ halv sex var jag uppe på norra och bytte om till "riddarkläder". Sedan lufsade jag ner till stora parkeringen och vinkade in skrattande och stirrande folk dit. Sedan lufsade jag tillbaka och bytte om till vanliga kläder igen. Efter en stund var det paus och då... (DET GÅR ALLTSÅ EN PJÄS PÅ NORRA BERGET I SUNDSVALL SOM HETER ROBIN HOOD) ... skulle jag sälja fika. Jag stod i kassan och det gick faktiskt riktigt bra idag. Kul är det att vara med teaterfolk i alla fall.

Imorgon ska jag åka till Omsjö med pappi och vara där över midsommar. Alltid lika härligt att pumpa vatten och sitta på dass. (ej ironisk) Och vi får se om pappa ska dansa med någon gammal tant i år igen ;) (DÄR NÖS JAG) Öh... ha en bra midsommar alle männsker, kramisarrrr ♥

Grattis Elina :)

Inatt sov Agnes hos mig. Vi såg åt vattenmelon, spelade kenect (vet inte hur det stavas), knäppte kort,hade allmänt kul och såg på easy A. När jag skulle ta ut den ur datorn så ville den inte ut. ÄVEN om jag damptröck (ursäkta uttrycket) på ejekt knappen (bryr mig inte om hur det stavas eftersom jag är fruktansvärt oteknisk, även om det inte har med det att göra). Sedan åkte hon hem vid halv ett och jag for upp till norra för att sälja fika på Robin Hood, som alla borde se, inklusive jag.. Linnéa såg den märkte jag! Hejade på henne jättesnabbt, sedan var jag tvungen att springa runt och dela ut korv igen. Det var galet mycket korv som såldes. Eller två burkar, men ändå.. Jag och Frida var mest korvansvariga. Och kassamänniskorna ropade efter korv HELA TIDEN! MINST hela tiden varje sekund i alla fall. Så då fick man lägga upp servett, bröd, korv. Och korven MÅSTE vara glad. (ha ändarna uppåt) Det var jättestressigt ända tills det var över och alla magar var fulla med korv och annat fika. Sedan åkte jag och en liten del av min jättesnälla familj och köpte hämtmat (skulle vara typ kina mat, men slutade i kycklingrulle) och lämnade tillbaka filmen som johan på något underligt sätt fått ut ur datorn. Sedan har jag ätit rullen samt gjort lite mer saker.
Elina fyller år idag, grattis! (för tredje gången)
För några dagar sedan brände solen mig. Jag såg ut som en kokt kräfta, men nu börjar man känna igen mig igen. En brunare Jonna gillar vi. Punkt slut, varulvstjut.

RSS 2.0