Drömmar

Inatt drömde jag att någon hade köpt mina favoritgodisar. Är det normalt?

Jag drömde också att jag och min far var uppe på två skyskrapor, på den stora var det ännu en lite mindre skyskrapa. Jag märkte först inte den stora skyskrapan. Är väldigt höjdrädd kan jag tillägga. Och för att komma ner från skyskraporna var jag tvungen att åka på någon stor korv och trycka på en knapp.

Sedan var jag i Thailand på något konstigt sätt. Där skulle jag knäppa kort på havet, så jag gick ut och ställde mig i det. Sedan kom det en jättestor våg och blötte ber min systemkamera.

Mycket intressant inlägg, eller hur? ;D


Teatervecka

Hejhej!
Jag ville bara titta in och säga att jag har jättemycket med både skolan och teatern just nu. Teaterveckan gör att man äter på stan nästan varje dag, bara ifall någon ville veta tänkte jag...

Det är alltså pga teatern som jag är så oaktiv när det gäller bloggandet. På skolan idag gjorde jag en låt, vilket var väldigt roligt! Lite konstig text men vad gör det?

Ni får gärna komma och titta på någon föreställning på konsertteatern i sundsvall på lördag eller söndag. Föreställningen heter Psykologen och handlar om en psykolog som är skyldig en massa pengar som hon inte kan få ihop själv. Hon kommer på en plan och utför den. Resten får ni se själva! Klockan 16:30 lördag och 19:00 söndag. Ha det bra, kram :)


Ja ha nå i öga

Förlåt att jag inte har skrivit på länge. Ska sammanfatta påsklovet såhär: Jag har varit i Sälen med pappas familj. Vi bodde i samma stuga, eller lägenhet heter det väl egentligen, som våra tremänningar - Kjellstrands. Mina kusiner var också där, fast de bodde i en annan stuga, en riktig stuga i en annan dal. Vi har inte haft en lugn stund, bara roligt och åkt skidor varje dag. Jag kan skryta om att jag har åkt i alla fall Sveriges brantaste backe. Väggen heter den och lutar ungefär 45 grader. Vad gäller bra väder så hälsade solen på hos oss de sista två dagarna, annars var det bara molnigt, snöigt, regnigt och något blåsigt.

Idag har jag varit i skolan och tokat mig. Det sämsta idag: att jag har gått runt med något jälans satyg i ögat som inte vill ut. Stod och grävde under ögonlock och vad det nu heter på undersidan av ögat i ca 20 min när jag egentligen skulle ha avnjutit efterlängtade potatisbullar. Jag hoppas det kommer ut snart.

Annars är det premiär för teatern jag ska spela upp på fredag. Psykologen heter den och visas klockan 21:00 fre 20 april. Ja, några gånger efter det också. Du kan ju höra av dig om du vill veta mer. Haha, kramis :)


Långfredag

Idag har jag varit hos pappa, gjort nästan ingenting. Bara drömt mig iväg i musik, god mat och familjens underbara humor. Några bilder får täcka upp resten, eftersom en bild säger mer än tusen ord.


RSS 2.0