Hörrö, få jag kolla i din väska?

Jag glömde skriva om det skummaste på Åkersvik. När vi var på sista lektionen frågade en kille i klassen Linnéa om han fick kolla i hennes väska. Och hon sa ja! Så han satt där och tog ut och undersökte varenda liten pryl. Kollade igenom plånböcker och läste på kvitton. Sedan la han tillbaka allt och gav tillbaka väskan. Mycket märklig snubbe...


Åkersvik

Idag har jag, Elina och Linnéa varit på elev för en dag på Åkersvik. Inriktning SA MIK, om det säger er något. Det var en okej dag, fast tråkigt att bara kolla på på lektionerna... Någon dag ska jag gå med Embla och kolla på Skvadern. Jag har valt gymnasium förresten!
1. Skvadern estet teater
2. Skvadern estet musik
3. NTI estet estetik och media
Fast man jag ju fortfarande ändra sug under omvalsperioden.

Efter att ha varit på Åkersvik har jag pluggat lite, sedan blev jag trött och har nu sovit i ca en och en halv timme. Detta gör mig stressad... Vi har SO-prov på torsdag, pluggade endast lite till det igår. Hoppas det går vägen ;D


Theather you know

Idag var jag på återläsning för första gången, ganska coolt, ganska tråkigt. Efter den var det teater. Vi fick inga manus, men vi fick typ instruktioner på vissa scener som vi fick improvisera fram själva. Dagen har varit helt okej, hopp tjolahej!


Händelser önskas

Nu var det några dagar sedan, men det händer typ inget intressant i mitt liv just nu.

-Min mor är i Åre med jobbet.
-Jag har inga prov den här veckan.
-Julia Englund var med mig innan jag ledde teatern idag.
-Vi har fått nya platser i skolan.
-Till middag idag fick jag äta nästan rå blodpudding.
-Vi kanske kommer få manus imorgon på teatern. DET ska bli kul.

Ni ser vad intressant det är! Hoppas något roligt händer snart. Till helgen ska jag till pappa. Mycket bra att veta. Hejdå, blodigeltå!


Elaka Arne

Jag har kommit på att jag ibland skrattar som elake Arne! Ni vet han som hittar på bus på trazan och banarne?

Igår åkte jag slalom med Agnes i sidsjön, när jag kom hem kom Magda och Mathilda på besök. Vi käkade hemmagjord pizza, nomnom.

Idag ska jag ute höra så mycket. Ska snart vara med Julia, kulkul! Sedan ska jag plugga och duscha typ... Hare gött!

Och visst är jag och min tvilling snygga här nere? (Gjorda på aLike)


Don't blame it on sunshine.

Jag har inte kunnat vara inne på bloggen på några dagar för att appen har tokat sig.

Söndag - Jag åkte längdskidor med pappa och Marianne, pluggade och såg på film. (Jag saknar dig)

Måndag - Skola. När jag kom hem efteråt pluggade jag, som vanligt. Sedan fick jag ont i huvudet och la mig.

Nu måste jag skynda mig till skolan, eller den börjar 10:45, men jag har bara ätit frukost än så länge. Får jag tid över ska jag plugga också, haha! Kram


Ariana

Denna dag har jag tillbringat med familjen. Pappa är i hassela och spelar så det har varit jag, Klara, Edvin och Marianne. Först pluggade jag, sedan bar det iväg till pulkabacken. Säsongens första pulka-åk! Efter det tog vi med oss pulkorna till ICA och handlade mat. Varorna fick åka i pulkan hem. Till middag åt vi plockbricka medan vi såg på Narnia tre, vad den nu kan tänkas heta... Nu sover barnen och jag och Marianne sitter och ser på Norbit. Eller Marianne sover, men ändå...

Och jag har fått en till kusin idag också! Ariana heter hon och är jättesöt. Lyckoönskningar till henne. Kram


En kväll på Rödbetsgatan

Man måste ju hålla vad man lovat, så först - sms betyder social menstruations svårighet. Om man lider av sms så får man tex exem eller blir stressad av att höra folk prata om mens. Nu vet ni.

Efter att jag varit i skolan idag kom far min och hämtade mig. Vi åkte hem och åt scones och drack te, sedan for vi till Tola och Ullis hela familjen för att käka tacos och slå sönder pepparkakshus. Martin och Inger med familj var också där, kuligt! Jag var mest med Wilma och vi spelade spel och såg på tv. Henne hade jag inte träffat på typ två år! Katastrof!! Nu är jag hemma igen, men jag har fått huvudvärk så jag och sängen kommer nog träffas snart. Hare gött!


SMS

Idag har jag varit på skolan, gymmat på ego med Selin. Gymma är nog inte riktigt min grej... Sedan har jag varit på teatern. Nu måste jag verkligen sova! Får skriva vad jag menar med rubriken en annan gång. Och gubben på bilden har jag gjort, typ det fulaste någonsin.... Haha, godnatt nu ;)





Antes och Goddas fruktsallad

När alla andra ätit upp var de färdiga. Sedan var de tvungna att förstöra sitt mästerverk. Typiskt...


Skoldag tre

Det blev inte riktigt jättebra i tid idag heller, missade bussen liksom... Men tio minuter sen anlände jag till skolan, hade spanska med ny lärare, hemkunskap (supersmaskig fruktsallad gjordes, i min grupp var jag och Julia Englund). Sedan var det lunch, följt av so och svenska. Nu är jag hemma, ska strax hoppa in i duschen och sedan åker jag till teatern. Barnen ska få manus idag, hoppas de gillar det! ^^>


Skoldag två

Den här terminen började ju inte så bra, jag har redan försovit mig. Vi började 10, jag vaknade 10:30, var på skolan 11:20. Så återläsning lär det ju bli på fredag... Jag har i alla fall haft matte och söka till gymnasiet information idag. Inte säker på vad jag vill gå, vilket är smått frustrerade.

Efter skola åkte jag, Emma och Elina hem till Elina. Mamma hämtade mig där och vi fot och hämtade mina glasögon som var klara. När jag kommit hem och ätit gick jag och la mig p.g.a huvudvärk. Sedan vaknade jag typ tio och gjorde lite yoghurtglass, nu ska jag sova igen. Imorgon ska jag komma till skolan i tid, punkt.


Slalomtajm

Första dagen är avklarad! Vi har fått schemat och spelat spel. Den nya läraren verkar ganska bra också, det blev Erika. Nu har jag och Elina spelat kinect och snart ska vi åka iväg till södrabacken, möta Julia Selin och åka slalom för första gången i år! Kuligt kuligt!


Nyvaken

Ska kliva upp nu och åka till skolan. För er som vill veta börjar den 9:00. Vi ska få en ny mentor, spännande! Lite kul ska det ändå bli, fast jag kommer sakna den gamla. Anna. Jaja, skynda er så ni inte kommer för sent. ;)


Titta vad jag kan!


Uno-vinnare-nummer-ett

Idag har jag hemmatränat lite, varit på stan med Elina och just nu är jag med Julia. Imorgon börjar skolan... Usch! Sov gott små pluggisar ;)

Ett till bildförsök


Tänk om tiden stod still och jag hade en traktor.

Efter att ha kommit hem från birsta åt jag hamburgare och spelade spel med familjen, Anders och Viktor. Sedan kom Julia hit och vi såg på gladiatorerna och dumpad, ritade mobilskal och luktade på body shop krämer. Ska försöka somna innan ett inatt, för det blev fyra igår. Och det känns onödigt eftersom jag inte gör något speciellt utom att se på tv och spela wordfeud... God natt :)

Här skulle det ha varit bilder på kläderna jag köpte idag, men det fungerar inte att ladda upp dem av någon konstig orsak.


Stolmacka, jo jag tacka'

Idag har jag varit på birsta city och shoppat med mamma och mommi. Ni får bilder på kläderna senare. Men jag måste bara berätta om mommis macka. Den hade cornflakes på sig! Vi ses snart :)


Snön ligger vit på fur och gran

Idag har jag och Malin fortsatt skriva på manuset. Det börjar faktiskt likna något nu! Från och med idag ska jag också vara marsvinsmatare. Grannen skulle bort, så visst ställer man upp! Ska snart gå och lägga mig, god natt :)


Staffan var en saffranslängd

Idag fyller mamma år! Grattade henne imorse med frukost på sängen, och har nu också njutit av en underbar kycklinglasagne samt chokladfondant. Idag har jag också varit hos Elina en snabbis och börjat skriva manus med Malin. Manuset fortsätter vi med imorgon. Nu ska jag se på film, kram :)


I alla lägen glassar passar, ååååh jag måste ha glass...

Idag vaknade jag hos pappa. Vid tre åkte hela familjen in till birsta, där mötte jag Emma och Elina (som bestämt) och vi gick runt och provade kläder. Elina och jag har det lite besvärligt eftersom vi gillar ungefär samma sorts kläder. Så hon köpte en klänning jag visat och sa att jag älskade, då blev jag sur och så fortsatte det. Rätt idiotiskt egentligen, men klänningen var skitsnygg. Jag köpte en annan klänning på cubus istället, haha. Efter shoppandet gick jag med pappas familj och åt på Ikea. Köttbullar med mos för 17:- är inte dåligt! Nu ska jag slå in paket till mamma som fyller år imorgon, kram :)

(på bilden är Elinas klänning)


I feel it in my fingers, I feel it in my toes.

Jag har en stor nyhet. Den är både bra och dålig. Nu kommer den, jag ska få glasögon. Bara att ha när jag läser och sitter vid datorn dock, till en början i alla fall... Kanske kommer de behövas hela tiden sedan. Vi får se. Hahaha! Fattar ni?! Vi får SE!! Annars ser livet ut som vanligt. Jag är hos pappa nu och ska se på love acually. Kram :)


The stars came falling on our heads, but they're just old light.

Det blev inget birsta igår, men Happy Gilmore och Ben and Jerrys höll mig, Elina och Emma sällskap istället. Minst lika bra som birsta! Idag ska jag till optikern och kanske förvandlas till en glasögonorm. Världens bästa Mommi ska följa med mig dit, måste ringa henne nu. Efter det besöket vill jag åka till pappa, hoppas det blir så! Ha en bra dag :)


Nyårskvällen - fortsättning

Maten var underbar! Förrätt - kräftstjärtsknyten, varmrätt - oxfilé, italiensk potatisgratäng, hemmagjord bearnaisesås, rödvinssås, sötstekta tomater och baconlindade herrekonverts (hur nu det stavas), efterrätt - cheescake med blåbär.

Under kvällen sköt vi också några raketer, de följdes upp av mamma som skrek wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihh!!!! Sedan började vi se på någon film, men det övergick i bus och låtar som Jag har glömt gurkan. Vi åkte hem vid ett och jag sov ända till 12:32!!! Ännu ett rekord! Idag ska jag till birsta med Elina och sedan blir det middag hos Mommi. Fick veta att Bodéns skulle på middag hos pappa och då ville man ju dit också, men det blir nog en toppendag ändå! Simma lugnt :)

p.s. Champagne är jätteäckligt.


Gott nytt år!

Jag orkar inte skriva om hela kvällen nu, jag har ju faktiskt inte sovit sedan förra året! Säger istället god natt och lovar att skriva imorgon.

Gott nytt år till er alla!


RSS 2.0