Skottdagen

Idag har det varit friluftsdag i sidsjön. Jag åkte slalom med Elina, Julia E, Sofia och några fler. Det var jättehärligt med sol och allt! Sedan åkte vi ner till Julia S, Hanna och Sofia som satt på isen och pimplade/solade. Ett snöbollskrig bröt ut och var mycket roligt. Efter det började det mulna på himlen. Som grädde på moset hade jag sämst glid på skidorna också. Men jag har åkt i "svår-skogen" två gånger! Utan att ramla! Måste firas på något sätt. Kanske med att göra klart planschen inför redovisningen imorgon? Kul! -.-' Ha en bra kväll, kramis!


Desafortunadamente

Idag har det varit skola. Inget speciellt har hänt. På matten satt vi i muntliganationellagrupperna och diskuterade ett diagram över bl.a hushållsapparater. Till lunch var det potatisgratäng och rostbiff, smaskens! Nu är jag hemma och ska plugga lite spanska. Kramis :)


Burlesque

Idag har jag åkt längdskidor till lappstegestugan, ätit hemmagjord pizza med sällskap av familjen, farmor och farfar samt sett på mello och filmen burlesque. Den borde ni se tycker jag. 4 av 5 stjärnor enligt mig. Sov gott nu :)


Skvadern

Idag har jag varit på elev för en dag på skvadern (estet) med Embla. På morgonen skulle vi ha varit på någon sömnadskurs tror jag, men läraren var sjuk så vi blev guidade lite kort och gick sedan till musikhuset. Där var det en man som visade oss lite musikutrustning. Han gjorde en låt också pratade han med några elever om tinnitus. Han guidade oss också, sedan gick vi till en bildkurs. De höll på att animera i photoshop.

Sedan var det lunch (risgrynsgröt) och efter det såg vi på en teater där två spelade och bara en av dem pratade. Efter det fick vi vara med estet-teater tvåorna och se på när de övade inför en teater. Den verkar jättebra! Jag vill se den när den sätts upp, det var andra eller fjärde april på konsertteatern och någon vill komma och titta.

Efter skvadern hämtade pappa mig och vi for och handlade m.m. När vi kom hem och fick vi främmande av familjen Häggström. Så till middag blev det kycklinglasagne och till efterrätt pannacotta med bär. Mumsiii!

God natt :)


Drawsomething

Idag har jag haft so-prov. Jag tror det fick bra, det kändes så. Har även haft teknik. Nästa torsdag ska man redovisa, och vi är absolut inte klara. Småpanik eftersom man måste göra klart vindkraftverket hemma, har ju ingen limpistol precis. Eller kanske? Minns ej :(

Imorgon ska jag gå elev för en dag med Embla på skvadern estet teater. Hoppas det blir jätteroligt! ^^> Sov gott smågrisar <3


Städning

Hajhaj! Idag har jag varit med på radio! P4 kom till skolan och intervjuade mig, Sofia och William. Intervjun handlade om att gymnasieskolor har ringt till elever och försökt få dem att intressera sig för dem.

Efter skolan gick jag hem och städade, sedan badade jag och nu ser jag på big brother. Har tittat på Hanna Widerstedths videobloggar också. Hon är ju helt blåst, men det är roligt att se på henne. Hennes syn på allt är väääldigt olik min.

Och det här är före och efter städningen.


Hipp som happ

Idag hann jag inte äta frukost, så det blev till att ta med pizzabullar till skolan. Jag sprang till bussen och blev sådär äckligt anfådd så man får ont i halsen.
På svenskan läste vi om runor och skev med runskrift. Det var skinksås och makaroner till lunch, jag gillar inte det. På vårshowsgrejset började jag och Sofia spela lite på medlyt, det kanske blir något jäkligt bra i slutändan ändå! Ska kanske vara med på någon klassvideo också. Nu kom allting hipp som happ. Men det gör det ju ibland och då får man försöka förstå ändå. :)

P.s. Jag tycker denna buske är lite underlig, det ska väl inte knoppas än????


Strosa i stenstan

Hej!
Idag har jag haft skriftligt spanskaprov, redovisat på musiken (Rolling in the deep på gitarr), åkt skridskor och varit på stan med Agnes. På stan köpte jag en fin blus på vero moda också fikade jag med Agnes kompisar. Roligt! Kvällen spenderas hemma med Samla och Johan eftersom ingen ville hitta på något. Ha en bra kväll, kram :)


Skrattanfall :]

Hej hå! På väg från bussen idag fick jag ett skrattanfall som bara blev värre och värre. Jag pratade i telefon med Julia E om lite grejer som egentligen inte var så roliga. Men jag skrattade som en tok! Och det hela blev inte bättre av att jag kom på att jag hade telefonen i vanten.. Jag måste ha sett galen ut. Så förlåt till alla er i mitt område som undrade vad det var som lät så konstigt utanför era hus.

Vi fick mer manus på teatern idag, jag fick vara på scenen! Kom gärna och titta på ungdomsfestivalen i vår.

Imorgon har jag spanskaprov, så godnatt småglin!


Brottas aldrig med ett Toy

Idag har jag varit i skolan och haft teater med barnen. Kan inte minnas något speciellt som hänt idag... På hemkunskapen jobbade jag med Erica och vi gjorde rottatoullie. (stavning?) Den var supermumsig! Också hade jag spanskaprov idag - hör och läsförståelse. På fredag blir det skriftligt prov. Ca 170 glosor! (Y) Tänkte faktiskt ta och krypa till kojs nu, god natt :)



Fjortonde februari

Idag är det alla hjärtans dag om någon har missat det. (vilket är näst intill omöjligt eftersom alla skriver/pratar om det) Det jag har gjort för att göra denna dag till en hjärtedag är att baka cheescake och få små söta presenter. Själv har jag inte gett bort en enda materiell sak. Bara några extra komplimanger, men jag hoppas att de mottogs väl.

Annars har jag bara gjort vanliga saker idag. Eller ja, helt normal är man väl aldrig. På gympan var det fotboll vilket jag inte hade spelat på jättelänge, men det var superkul även fast jag inte var då duktig! På arbetspasset satt jag i matsalen och pluggade spanska. Eller ja, tills ante och hampe kom och ritade fula grejer på alla mina papper och mappen. Eller jag pluggade nog inte så mycket... Jag åt mest... När jag kom hem pluggade jag däremot! Och usch vad långt jag har skrivit! Antagligen för att jag inte orkar plugga mer. Stackars er som blir straffade av det. Förlåt, hihi. Kram :)


Chokladpudding

Idag har det varit skola som vanligt. Vi fick sluta tidigare från matten så vi gick till ICA bergsgatan och handlade lite. För min del blev det en pucko och chokladpudding. På elevensval när jag satt och tjocknade i mig detta fick jag kommentaren "Du bara vräker ju i dig!", och det gjorde ju inte att man kände sig nyttigare. Men man blir go och glad av choklad! Nu ska jag plugga spanska inför provet på onsdag och fredag, sedan blir det till att se på får vi följa med. Ha re gött! :)


Solskenets närvaro piggar upp

Igår var jag ute jättemycket, mer än i förrgår till och med! Först gick jag, Klara och Penny till ICA och köpte korvgrillningssaker. Sedan grillade vi korv och marsmellows på gården och efter det gick vi till kullen och åkte pulka.

Sedan blev det middag och efter det kom farmor och farfar på kaffe. Ubbe och Diana var där med Charlie och Ariana. Mysigt att vara ute i finvädret! Hoppas ni också var det, kram :)


Från utomhus till tända ljus

Idag har jag åkt kälke, åkt skridskor, varit på ICA, bastat och softat. Trerätters gomiddag väntar i köket, sedan blir det melodifestivalen. Kram :)


Med för stora skridskor kan man vicka på tårna.

Tjohejsan!

Idag har jag haft spanska, musik, engelska och skridskor. Efter skolan var jag med Emma och Fredrik hemma hos Emma. Vi grejsemojsade och spelade Mw3. Jag är nog sämst i hela världen på det - Emma och Fredrik satt och skrattade åt mig.

Efter ett tag kom pappa och co. och hämtade mig. Vi for till biteline och käkade pizza innan vi gick och såg på bio. Filmen hette typ tillbaka till Phuket och var helt okej. När vi kom hem satt vi och såg på män som hatar kvinnor. Grym film! Jag hade bara sätt tvåan och trean, så det passade sig ganska bra att se ettan också. God natt små bebisapor <3


Tingelingelingelinglingling

Hej hoj!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det annorlundiga var matteprov (G-del procent) och "vårshowsplanneringen". Eller det hör väl till vanligheterna nu med vårshows grejset, men jaja.

Och bara för att Julia sa att jag såg ut som en modebloggare idag så lägger jag ut en bild på min outfit. Haha ;D


A lazyday

Idag har jag inte gått utanför dörren... Skulle skriva manus men det blev inget av det. Så jag har duschat och försökt göra läxan. Snart ska familjen i alla fall till grannarna och äta fisksoppa, hoppas det blir mumsigt! Kramis :)




RSS 2.0