praktikdag nummer tre

Idag är det onsdag och jag har varit med städpersonalen på hotellet. Har bland annat kollat runt i några rum, dammsugit, städat toaletter m.m. Men värst av allt var att städa på ett studentboende i närheten. Det var några som inte hade diskat på några dagar, men att dömma av lukten hade jag gissat på två månader... USCH säger jag bara! Och Anika plockade ut gamla saker ur kylskåpet, typ inga saker blev kvar. Usch där också... Efter praoen gick jag hem och la mig i soffan, somnade och vaknade liiite för sent. Tjugo i sex för att vara någolunda exakt. Också var det genrep på konser, med samling klockan sex. Bråttom bråtton att fixa mackor, packa grejer och åka ner. Men sedan gick det ganska bra där nere, och på fresag är det premiär som sagt var! Hihii! ♥  Jag oroar mig för att inte hinna med skolan :'( Jag viiiill göra det, men orkar aldrig och vet inte vart jag ska börja. Måste plugga matten - som jag inte fattar någonting av, SO:n - det lär nog gå ganska fort ändå, tar lite dag för dag och engelskan - Måste ringa till Julia och ta hand om vissa områden, fixa dem och träna på framförandet. Hua, jag måste ta itu med detta, men har fullt upp med teatern helatiden. Men jag ska inte prioritera bort skolan, den är trots allt väldigt viktig. Hua hua som sagt var, nattinatti små barn.


praktikdag nummer ett

Idag var första dagen på praoen. (Sidsjö hotell & konferens) Jag fick vara i köket och ska vara det imorgon också, sedan blir det två dagars städning :( Men nåväl, det går nog ann det också. Sista dagen ska jag duka och sådär i ett annat hus som också tillhör hotellet, för de ska ha någon tillställning i helgen. Nu ska jag snart ta och fara ner på stan, eller nej, det är ju inte förens klockan sex! :D Men då ska jag i alla fall ner på konser-teatern och repetera, och på fredag är det premiär! **> Hoppas verkligen det går bra. Nu ska jag lyssna på musik och njuta av tanken på att cykla. Dock orkar jag inte cykla nu, för jag har stått upp hela dagen och har lite småont i fötterna...  Måste bara säga att jag har glömt mina strumpor uppe på ettt kylskåp på praoen :( Hehe.. Fräschigt?? XD

Kram ♥

dan' före födelsedan'

Imorgon fyller Julia Selin år :D Så idag ska vi ut och äta och fira henne! Jag tror att det blir typ halv sju.. Just nu är jag hos mommi och har varit runt och kollat på hus & rum, fyndlagret och ica med henne, hennes kompis Kerstin och Salma. Efter att vi varit på alla dessa ställen så slog vi oss ner och skulle äta pizza. (Jag åt kycklingrulle istället, som vanligt) Men vi satt inte bara vi, utan Kerstin hade mött sitt barnbarn och hennes kompis. Kompisen visade sig vara Anna Holst som nästan började i våran klass förut. När vi käkat klart så gick vi hem igen, och nu sitter jag och skriver och äter godis. (a) Men nu ska jag sociala mig med mommi och Salma. Kram ♥


Funderingar just nu:

* Varför finns det aldrig blå karamellfärg i affärerna?!
* Är allting småsmå atomer som ligger som legobitar över hela.. öh.. allt som existerar, och hur kan man då se igenom vissa saker? Jag menar.. syre är ju också atomer liksom.. ?
* Kommer jag att komma ihåg alla repliker på premiären?
* Kommer jag kunna matteprovet?
* När ska jag ringa till min praoplats? Och får man inte praoa om man inte ringer dit?
* Är det verkligen nödvändigt att sommarjobba, eller kan man ha den här sommaren som den sista fria? Det vill jag så gärna!
* Ska jag ha moppe?

Nu ska jag inte skriva upp fler tankesaker, för de får jag tänka på själv. ;)

RSS 2.0