Att steka ett ägg

Det finns många olika åsikter om hur det optimala stekta ägget bör se ut. Ska det vara vändstekt? Ha en hel gula? Vara både saltat OCH pepprat? Valmöjligheterna är många. Och precis likadant är det med allt annat i livet. Vissa vill ha det si - andra vill ha det så. Huvudsaken är att vi lyssnar på varandra och försöker göra varandra, och oss själva, lyckliga. Men tillbaka till ägget. Enligt mig får det vara stekt lite hur som helst - så länga äggulan är hel. Jag fylls med värme när jag ser hur äggulan sakta sipprar ner mellan pyttipannabitarna och gör hela måltiden sådär underbart krämig. Tänk att något så torftigt som pyttipanna kan förgyllas så mycket av den gyllene skatten. Är det inte fantastiskt? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0